Hur går det till?

Om du är intresserad av att anlita någon av oss börjar vi med ett förutsättningslöst möte eller telefonsamtal, det ska givetvis kännas helt rätt för dig eller er med den officiant ni väljer.

Om ni vill gå vidare möts vi på nytt och då går vi igenom vilken slags ceremoni ni önskar. Var vill ni vara? Vilka kommer? Vilken känsla vill ni att deltagarna ska bära med sig efteråt…Vilka önskemål om musik och/eller dikter finns det? Eller annat som ska vara med?
Kanske har ni redan en helt klar bild av hur ni vill ha det, eller så behöver ni lite tips och idéer för att det ska bli sådär som ni känner i magen att ni vill ha det… Vi hjälper gärna till med det och vi kommer till exempel gärna med förslag på dikter och sånger om så önskas. Officianten gör sedan en djupintervju med dig eller er för att få en bild av personen/personerna ceremonin gäller. Vi kan även ta in synpunkter från omgivningen via mejl eller per telefon.
Efter att officanten samlat all input hon fått skriver hon ihop ett tal och en ceremoniordning som ni ger er feedback på. Bara sådant vi kommit överens om finns sedan med i talet. I talet ingår även en disposition kring hur och när musik och dikter ska spelas och framföras.
När dagen väl är inne kan ni vara närvarande i stunden.